Relatie counselling  

Hoe je samen wel verder kan

"Daar gaan we weer...iedere keer het zelfde liedje..."

Herken je je in de volgende situaties?

Geen communicatie We communiceren niet meer, of in elk geval begrijpen we elkaar niet meer. We zijn dat stel geworden dat in een restaurant zwijgend tegenover elkaar zit. 

De bekende sleur Onze relatie is een sleur geworden, intimiteit is een gewoonte geworden en het knuffelen is verdwenen. Partners houden nog steeds wel van elkaar, maar de spanning is er al een tijdje af. Het meeste is routine geworden.

De seksloze en intimiteitsloze relatie Het begon ooit met minimaal 1 keer per dag, later werd dat 1 keer per week of zelfs 1 keer per maand. Intimiteit is eigenlijk nauwelijks meer aanwezig. Je legt je hierbij neer omdat je denkt dat dit normaal is en bij de meeste stellen zo is...

 Mijn partner is vreemdgegaan Soms langdurig, soms eenmalig. Kun je elkaar weer vertrouwen en samen verder gaan?

De vechtrelatie Het stel dat meerdere keren per dag om de kleinste dingen ruzie maakt; om het huishouden, de opvoeding van de kinderen enzovoort. De kleinste redenen worden aangegrepen om weer de confrontatie aan te gaan en het behalen van het gelijk is erg belangrijk. Hoewel het om kleine dingetjes gaat zijn ze gevoelsmatig wel van groot belang.

 De afwezige man ‘De man die zondags het vlees snijdt’ Vaak door werk verliest de man het contact met het thuisfront, en hij weet eigenlijk niet meer wat zich daar allemaal afspeelt.

 De vrouw van midden dertig met een kinderwens Tot haar eigen verbazing voelt deze vrouw opeens toch nesteldrang en wil alsnog toch wel graag kinderen, terwijl ze er eerder van overtuigd was dat ze dat niet wilde. Past haar partner nu nog wel in dit leven en wat te doen met haar gevoel?Een andere partner zoeken ( eentje met dezelfde wensen) of is er misschien toch een andere oplossing binnen haar huidige relatie?

 De man die voor lief genomen wordt Eerst was hij de belangrijkste persoon in het leven van de vrouw, maar nu, meestal na de bevalling van het eerste en/of tweede kind, gaat al haar aandacht en liefde naar de kinderen. Hij voelt zich eenzaam in zijn gezin.

 We zijn uit elkaar gegroeid Om verschillende redenen kunnen partners uit elkaar groeien.Bijvoorbeeld doordat de een een enorme groei doormaakt op zijn/haar werk en de andere partner niet. Of door het hebben van verschillende hobby’s die veel tijd in beslag nemen. Is het mogelijk elkaar weer te vinden?

 De zeurende thuisblijf moeder/vrouw Vaak als een stel besluit dat de vrouw thuisblijft om voor de kinderen te zorgen, die wel een leuke baan had en midden in het leven stond, is het voor de vrouw moeilijk om voldoening te halen uit haar dagbesteding. Daardoor kan zelfs jaloezie en misgunning naar haar partner ontstaan

 

Dit is natuurlijk zomaar een greep uit de vele denkbare -en vele voorkomende- relatieproblemen. Vaak lijkt het alsof jullie probleem uniek is en vast niet te verhelpen.

Niets is minder waar. Van de stellen die relatietherapie ondergaan en bereid zijn aan hun relatie te werken, komen er velen weer succesvol bij elkaar en hervinden weer het geluk in hun relatie! 

Maar je moet wel willen! Relatiecounselling is krachtig, helder, direct, no nonsense. We doen niet aan langslepende trajecten of zweverige toestanden. Dus wil je niet langer in een negatieve spiraal verzeilt zijn klik dan meteen hier door naar ons aanmeldformulier.

Relatiecounselling trajectprijs vanaf € 750,-

Inhoud:

De eerste afspraken vinden individueel plaats. Tijdens de afspraken richten jullie je op het doel van de therapie. Of wel een antwoord op de vraag: "Wat moet er anders zijn als we klaar zijn met de therapie?" En we onderzoeken welke problemen jullie ondervinden om het gewenste doel te bereiken. 

Tijdens de gezamelijke gesprekken werken jullie samen aan het uitwerken van jullie plannen om het door jullie gewenste doel te bereiken. 

De trajectprijs staat voor 12 overdrachtsuren. 


Prijzen exclusief 21% BTW