LINKS 4 KIDS

Online tools voor kinderen

Links 4 Kids

Op deze site vind je links van websites die bedoeld zijn om kinderen en ouders te ondersteunen bij een echscheidingssituatie:

http://www.ouders-uit-elkaar.nl Een initiatief van de Raad voor Rechtsbijstand. De site biedt informatie voor ouders en kinderen in verschillende leeftijdscatagoriën.

www.villapinedo.nl Een site voor en door jongeren die een echtscheiding doormaken. Tevens een WAKE UP! Call voor ouders die gaan scheiden.

www.internethulpverlening.nl/jongeren/ Website voor jongeren. Met artikelen over de gevolgen van echtscheiding. Ook kunnen jongeren vragen stellen aan hulpverleners.

www.kinderenvangescheidenouders.nl Deze site is opgezet door een kind van gescheiden ouders. Kinderen en jongeren kunnen hier hun ervaringen uitwisselen. De informatie is onderverdeeld per leeftijdsgroep.

Dubbelleven van Villa Achterwerk : In het programma Dubbelleven vertellen kinderen over hoe het is om in twee huizen te leven. Op de site kun je de filmpjes bekijken.

http://www.voorjongehelden.nl  Voor kinderen en jongeren die met scheiding te maken hebben. Je kunt online kosteloos advies vragen.

Kindertelefoon Problemen thuis, ruzie met je vrienden, gepest of voel je je rot, dan kun je bellen of chatten met de Kindertelefoon.

Mis je een goede link? Laat het ons weten! 

Kinderen en scheiden

kinderen en scheiden

Contact