Geen geld voor mediation?


Vraag naar de subsidie of vergoedingsmogelijkheden!

Subsidie en vergoedingen voor mediation

Vergoedingen voor mediation 

A-Mediate Mediatior Services werkt uitsluitend met MfN registermediators ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dit betekent dat onze mediators voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld aan gesubsidieerde rechtsbijstand en de voorwaarden van de meeste rechtsbijstands- en verzuimverzekeraars om een interventievergoeding toe te kennen.

Rechtsbijstandsverzekering

Heb je een rechtsbijstandsverzekering? De meeste verzekeraars kennen een budget toe per dossier. Ook rechtsbijstandsverzekeringen begrjjpen dat mediation in de regel goedkoper is dan een juridische procedure. Vraag ze daarom gerust om een bijdrage in de kosten!

Verzuimverzekering

Werkgever en kun je met behulp van mediation de verzuimduur verkorten danwel uitval voorkomen? Vraag dan een interventievergoeding aan bij de verzuimverzekeraar. In de regel vergoeden verzekeraars tussen de 50 en 75 % van de kosten met een maximum van rond de € 2000,- Zeker de moeite waard om even aan te vragen dus!

Gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging)

Bedraagt je inkomen minder dan € 26.000,- bruto per jaar of het gezinsinkomen minder dan € 36.800,- ? Dan kom je in de meeste gevallen in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit betekent dat de Raad voor Rechtsbijstand het merendeel van de kosten voor het traject en juridisch advies voor haar rekening neemt en jij zelf uitsluitend een inkomensafhankelijke eigen bijdrage verschuldigd bent. Wil je weten hoe het werkt? klik hier.

Subsidie en vergoedingen voor mediation

subsidie en vergoedingen mediation A-Mediate Amersfoortj

Kom je in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand? Dan betaal je zelf € 52,- of zelfs   € 0,00!

Contact